13.9 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Jazz saforenc per a la nova sessió del cicle Jazzdijous de Gandia

La Casa de Cultura Marqués de González de Quirós de Gandia acull este dijous 21 un nou concert del cicle Jazzdijous, que organitza el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia. L’actuació estarà a càrrec del grup S.A. for Dixieland Jazz Band, una formació especialitzada en la música tradicional dels anys 20.

S.A. for Dixieland Jazz Band és una banda de set membres, que té la particularitat de que els seus components són músics de la Safor. Liderada pelvirtuós saxofonista Miquel Just, la S.A. for Dixielanddesplega un repertori basat en la música dixieland i dels inicis del segle XX. Amb aquesta formació que recorda els Hot Seven popularitzats per Louis Armstrong, el grup proposa un viatge pel Mississipi, reproduint aquell so de New Orleans tan característic de l’època, el qual va suposar el naixement del jazz actual.

S.A. for Dixieland Jazz Band està formada per Miquel Just al saxo, Lluís Boronat al clarinet, Paco Mifsud a la trompeta, Juan Bonet al trombó, Juanjo Martín a la tuba, Carlos Ronda a la bateria i Ricardo Colubi al banjo.

El concert està previst per a les 8 de la vesprada, al saló d’actes de la Casa de Cultura i les entrades poden adquirir-se en la pròpia Casa de Cultura, al preu de 6 euros. 

Articles relacionats