15.4 C
Gandia
Dijous, 8 desembre, 2022

“Jardí de Primavera” cicle musical al Centre Civic Roís de Corella

– El Centre Cívic Roís de Corella acull el cicle musical ‘Jardí de Primavera’

– Es tracta d’una nova oferta del contenidor cultural de Gandia que proposa un cartell amb diferents artistes i estils de música (folk, pop-rock, swing…)

– Els concerts són gratuïts i tindran lloc a les 20 hores. Cal inscripció prèvia a la web municipal www.gandia.es o al mateix centre cívic, indicant nom, cognoms, telèfon i DNI. Es pot seleccionar 2 localitats per inscripció (aforament limitat)

La regidora responsable dels Centres Cívics de Gandia, Liduvina Gil, i el regidor delegat de Cultura i president de la Junta de Districte de Roís de Corella, Nahuel González, han presentat aquest matí en roda de premsa la programació del cicle de música en directe i en valencià ‘Jardí de Primavera’, una oferta que forma part de l’edició 2021 de la marca CulturaPop de Gandia i que es desenvoluparà els dies 7, 14, 21 i 28 de maig a l’espai exterior (jardí i piscina) del Centre Cívic Roís de Corella amb totes les mesures de seguretat Covid-19.

Així, Gil ha mostrat la seua satisfacció pel reinici de les activitats culturals al Centre Cívic de Roís de Corella: “És el moment de recuperar aquest espai natural tan bonic del jardí del Centre Cívic de Roís de Corella, un entorn confortable i relaxant que ens ajuda a fusionar totes les arts i els diferents estils de música que podran gaudir les persones que assistisquen després d’una etapa molt dura que hem viscut”.

Per la seua part, González ha destacat que aquest cicle musical ofereix “una programació musical de primer nivell” i ha reivindicat la labor de l’Ajuntament de Gandia per “diversificar la programació musical a la nostra ciutat i als seus barris, per treballar per la cultura segura i per donar oportunitat als artistes en un moment fonamental on la música necessita ajuntaments que programen”.

Respecte de la programació del cicle musical ‘Jardí de Primavera’, el primer concert tindrà lloc el pròxim 7 de maig i comptarà amb el duet format per Mireia Vives i Borja Penalba, artistes de primer nivell en la música valenciana que oferiran al públic Cançons de fer camí, una mescla de folk, cançó d’autor, por-rock, cabaret “gamberro” o cobla republicana i feminista.

El segon concert se celebrarà el dia 14 de maig i comptarà amb l’actuació de l’agrupació valenciana ‘Swing x 4’, qui pintarà l’escenari de Swing, swing tradicional dels anys 30-40. Alguns dels artistes d’aquest grup musical formen part de la bossa d’artistes de Gandia.

El dia 21 de maig el públic assistent podrà gaudir de la cantautora valenciana Lidia Gregory, també integrant de la bossa d’artistes locals, qui sorprendrà amb ‘Mira’, un concert acústic amb el piano com únic instrument acompanyant.

El cicle musical finalitzarà el dia 28 de maig amb el grup ‘Dimension Vocal’, qui oferirà una dimensió vocal ‘En búsqueda del sagrado a capella‘.

Els concerts són gratuïts i se celebraran a les 20 h. Per tal d’assistir es pot inscriure a la pàgina web municipal www.gandia.es o al mateix centre cívic, indicant nom, cognoms, telèfon i DNI, i es pot seleccionar 2 localitats per inscripció, places limitades a l’aforament. En aquest sentit, des de l’organització es recomana assistir mitja hora abans de l’inici per a evitar aglomeracions i per a poder garantir les mesures Covid.

Articles relacionats