15.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Jairo Jaén va ser l’únic corredor de la Safor que va finalitzar la XXIII edició del memorial Manuel González de Pinedo

 

El ciclista de Palma de GandíaJairo Jaén va ser l’únic corredor de La Safor que va poder acabar en la XXIII edició del memorial Manuel González de Pinedo reservat a la categoria de cadets.

La prova que va comptar amb els millors de la categoria de la Comunitat Valenciana i alguns de la resta d’Espanya va tindre al manxec Rubén Sánchez com al vencedor malgrat punxar-se li la roda a pocs metres de la meta.

En aquesta prova Jaén acabe en el lloc 35 amb el mateix temps que el vencedor mentre que Jordi Fournies va ser 29 i la resta de corredors de la comarca com Noa Momparler i altres de l’equip valler Retirem Amiant van ser eliminats.

En aquesta mateixa prova va córrer la fontina Lucía Andrés que va ser segona en dones sent de les poques que es va atrevir a córrer amb els xics, un fet sens dubte rellevant com igual que les seues companyes.

Cal indicar que al llarg del passat divendres al dimarts es va disputar la Volta al Baix Aragó de categoria cadet on participe l’equip valler Retiren Amiant, en les quatre etapes que es va desenvolupar aquesta prova el valler Vicent Grau va ser l’únic que va poder concloure la prova en el lloc 72, els altres companys van haver de retirar-se.

Articles relacionats