22.9 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Iván Gomar va liderar la general de metes volants

El ciclista de la Font Iván Gomar es va posar com a líder en la general de les metes volants del Trofeu Sant Pasqual del Genovés, primera prova puntuable per a la challenge autonòmica júnior després de véncer en els esprints especials aquest passat diumenge.

Gomar va realitzar una bona carrera, ja que es va mantindre per davant fins que el seu company d’equip es va escapar en l’últim port puntuable. No obstant això el fontí al costat de la resta del grupet perseguidor van estar a punt d’agafar als escapats i van arribar fins a la meta amb tan sols 10 segons de desavantatge sobre el guanyador de la prova que va ser Pau Martí de l’equip bicicletes Sanchís del mateix equip de Gomar.

Finalment el jove ciclista de la Font acabaria en el desé lloc sense tot just disputar l’esprint mentre que el seu company Marc Mestre de Beniarjó acabe en el lloc 33.

La jornada va ser redona per a l’equip de Gomar i Mestre, ja que s’imposa en aquest certamen en la classificació per equips, el primer lloc de la carrera amb Martí i la primera posició en les metes volants de la mà del fontí.

Ciclisme 1

Jairo Jaen

El dissabte es va disputar a Castellar una nova carrera de cadets on han passat els millors corredors dels últims 50 anys. El de Palma de Gandia, Jairo Jaén, va finalitzar en el lloc onzé mentre que els vallers Vicent Grau i Aitor Arlandis van acabar 17 i 20 respectivament.

Articles relacionats