26.3 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Ivan Gomar pateix el dur recorregut del circuit de la Copa del Món de Benidorm

 

 

El ciclista de la Font Iván Gomar va donar per acabada la temporada de ciclocròs amb una discreta actuació en la Copa del Món de Benidorm on finalitza en el lloc 40 a més de cinc minuts del belga Thibau Nys que va ser el guanyador.

Gomar va començar bé la carrera col·locant-se entre els 30 primers, però volta a volta va anar perdent manxa fins a finalitzar exhaust. Sens dubte la pujada a la pineda de les Foietes sent l’escull més dur per a molts participants dels participants.

BENIDORM CX

En la jornada del dissabte es va disputar la prova nacional d’aquesta competició on Joan Llacer Fraile que va finalitzar en el desé lloc en la categoria elit mentre que en juvenils, Jairo Jaén, va ser seté i en cadets Xavi Mestre va ser dotzé i Aitor Arlandis vint-i-uné.

ESCOLES DE CICLISME

La competició d’escoles va ser un vertader caos, ja que van haver de retallar les carreres a la meitat, si a això li afegim que quasi tots els participants de la Safor van eixir de les últimes posicions a excepció d’Alex Moreno que va eixir en primera línia, el resultat va ser realment intranscendent.

Moreno acabaria en la segona posició en principiants mentre que Sergi Esteban va ser sisé en promeses. Gerard Pastor, Cristian Vercher, Andreu Sansaloni, Irene Flores, Sergi Margarit, Iker Arlandis i Nasio Grau van remuntar, però no prou per a estar entre els quinze primers de 70 ciclistes que hi havia de tota Espanya en cada categoria.

Un circuit va ser duríssim i molt bonic, sens dubte un circuit de vertader ciclocròs que no té res a veure amb els circuits valencians que són molt virats i bastant plans i curts.

Articles relacionats