16.3 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Èxit de participació en els Porrats de Benirredrà i el Grau de Gandia

 

 

– Benirredrà i el Grau van celebrar aquest cap de setmana el tradicional Porrat de Sant Antoni. Amb gran varietat d’activitats per a tots els públics, l’ambient malgrat que el fred va ser extraordinari.

Al Grau, amb la col·laboració de la Falla Mosquit es van dur a terme diferents activitats: la cercavila, la cremà de la foguera, la missa a Sant Antoni i la benedicció d’animals. Aquesta última, com ve sent costum, va ser un clam per tal que les famílies compartiren un emotiu moment amb les seues mascotes. La fi de festa, a càrrec de Falco Romero Band, va tancar un any més d’il·lusió per aquesta festivitat.

A Benirredrà, les paradetes de tot el teixit associatiu de Benirredrà així
com la presència de l’Associació de Ball de Dansa del Ventre de Benirredrà van omplir de música i festa els carrers de la localitat. També van animar l’ambient la Colla de Dolçainers i Tabaleters junt amb l’Associació de la Muixeranga. Tot va estar precedit pel pregó, amb personatges d’època, i la posterior cremà de la foguera.

A ambdós actes hi va estar present l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, el president de la Junta de Districte del Grau, Miguel Ángel Picornell, i altres membres de la corporació municipal.

Articles relacionats