11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Ivan Gomar i Marc Mestre tornen a la competició en el Circuit Permanent de Cartagena

– El ciclista de la Font aconsegueix una destacable sisena posició al lluitar l’esprint en una entrada massiva de corredors a meta

El retorn de la temporada en la categoria de cadets després de l’estat d’alarma el ciclista de la Font Iván Gomar ha acabat sisé en el circuit permanent de Cartagena aquest mateix dimarts.

Gomar va arribar a l’esprint després d’una carrera molt igualada on tots es vigilaven mútuament per a veure qui era el més fort, finalment l’alacantí Joan Segura es va emportar la victòria encara que el de la Font a punt va estar de pujar al podi, ja que va arrancar molt bé però li va faltar una mica de força final.

En aquesta carrera també estava Marc Mestre de Beniarjó que també va arribar a l’esprint però en el lloc desseté amb el mateix temps que el guanyador. Cal destacar que no és un esprintador i més aviat un bon escalador per la qual cosa és bo el seu resultat.

Sense cap dubte la prova cartaginesa ha sigut la primera que ha donat el tret en cadets per aquest motiu han vingut corredors de molts llocs d’Espanya i tan sols podien estar el director de l’equip i els ciclistes. Gens de públic ni de familiars.

Cartagena ha demostrat que es poden fer carreres en un circuit de motociclisme durant aquests dies correran totes les categories fins i tot dones a excepció de les escoles de ciclisme. La província de València és la zona on més circuits existeixen de tota Europa i la Federació Valenciana segueix sense apostar per aquesta via en temps de pandèmia.

Articles relacionats