12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Ivan Gomar es queda amb la mel en la boca en la prova celebrada a Dénia

– L’equip Teika Gsport Sanchis va guanyar la classificació per esquadres amb el segon, tercer i seté lloc aconseguits per Gomar, Marti i Mestre respectivament

IMG 20210509 WA0027

El ciclista de la Font, Iván Gomar de l’equip Teika Gsport Sanchis, es va quedar a les portes d’aconseguir el seu primer triomf en categoria júnior després de finalitzar en la segona posició de la XXIV edició del memorial Samuel Llorca disputada aquest passat diumenge a Dénia.

Gomar va saber aprofitar les condicions que se’ls presentava en aquest circuit de 1.400 metres per a controlar la carrera fins a l’esprint final però va sorgir la figura del de Silla Iker Bonillo, considerat el millor esprintador nacional i que està a un pas del professionalisme, per a assestar el colp definitiu en els metres finals.

No obstant això la carrera va tindre molta història amb diverses escapades del company de Gomar, Pau Martí que a penes va poder comptar amb 25 segons d’avantatge al llarg de les 50 voltes que va tindre la carrera.

IMG 20210509 WA0025

Al final gran triomf per als components de l’equip Teika Gsport Sanchis que van guanyar la classificació d’esquadres, la classificació de metes volants i el segon lloc de Gomar i la tercera plaça de Pau Martí a més del seté lloc de Marc Mestre de Beniarjó.

Aquesta era la primera carrera en categoria júnior que tenia lloc en terres valencianes des de feia més de mig any, i sens dubte ha sigut molt competida amb una mitjana de 42 quilòmetres a l’hora que va propiciar l’eliminació de poc més de 40 ciclistes dels 80 que van prendre l’eixida.

Fotografia de Teika Gsport Sanchis

Articles relacionats