26.6 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Iván Gomar disputarà la Copa del Món de ciclocròs

 

 

 

El flamant campió de la Copa d’Espanya de ciclocròs, Iván Gomar al costat de la resta dels seus companys de l’equip Teika viatjaran aquest divendres a Bèlgica on disputaran la Copa del Món en Dendermonde.

Finalment el ciclista de la Font d’En Carròs podrà batre’s el coure per primera vegada amb els millors especialistes del món. L’objectiu no és un altre que acabar entre els 20 primers per a aconseguir la beca de la Federació i una plaça per als campionats del món als Estats Units.

Paradoxalment tots els components de l’equip Teika hauran de lluir el mallot de la selecció espanyola com mana el reglament de la prova fet que no ha succeït amb la selecció valenciana.

Després d’aquesta prova Gomar disputarà tres carreres més en terres belgues encara que és incert on seran, ja que de moment no entraven en la superprestigi per les dures restriccions anti COVID.

DESAPAREIX L’ESCOLA CICLISTA DE XÀTIVA

D’altra banda l’escola ciclista Bicicletes Sanchis de Xàtiva ha decidit tancar les portes després de set anys collint triomfs per no poder atendre correctament els xiquets.

Amb aquesta mala notícia per als joves ciclistes, la Penya Ciclista La Forca d’Aiacor ha obert les seues portes perquè aquests 20 ciclistes puguen defensar els colors de l’entitat des del mes vinent de gener.

Amb aquesta notícia a les comarques centrals quedaran tan sols quatre escoles, Triasport, La Valldigna, Ontinyent i Aiacor.

Articles relacionats