15.2 C
Gandia
Dimarts, 29 novembre, 2022

Ivan Gomar, ciclista de la Font, va ser entrevistat per Stefano Garzelli, guanyador del Giro de l’any 2000

– El guanyador del Giro del 2000 i comentarista esportiu de la RAI, Stefano Garzelli va entrevistar en el seu ja habitual programa d’Instagram al fonter Iván Gomar.

L’entrevista va durar quasi una hora i tracta de diversos temes, entre els temes Garzelli va voler saber per la seua actual situació en aquesta fase 0, “he estat descansant durant aquest temps, ja que em vaig notar molt atabalat després de la volta a la Costa Blanca per què no havia parat després de la temporada del ciclocròs, aquesta mateixa setmana ja he començat a eixir i m’he sentit molt bé” apuntava l’actual campió d’Espanya de ciclocròs.

Gomar que de moment guarda silenci sobre l’equip on militarà l’any vinent, està a l’espera de què esquadra li puga donar facilitats per a poder córrer tant en carretera com en ciclocròs. “A mi m’agrada molt aquesta especialitat i seguiré amb ella però tinc clar que no deixaré la carretera” afig.

Stefano Garzelli que durant aquest temps ha entrevistat grans figures del ciclisme com Egan Bernal, Vicenzo NibaliAlejandro Valverde, Leticia Paternoster o Laura Bastinelli entre altres, i a més també fa un programa especial dedicat als joves valors valencians que tenen l’oportunitat de departir amb professionals i d’aquesta forma anar tenint noves experiències.

Articles relacionats