10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Iván Ferreiro tanca el cartell de la segona edició de Mediterránea Festival

Iván Ferreiro tanca el cartell de la segona edició de Mediterránea Festival on realitzarà un concert amb el millor de la seua discografia i en el qual es podran gaudir els grans temes de l’artista com a “Casa”, “Turnedo“, “Pensament Ivan Ferreiro Dkluba 01circular”, “El dormilega”, entre d’altres.

Amb la incorporació d’Iván Ferreiro queda tancat el cartell d’aquesta segona edició de Mediterrània Festival, que es troba a poc més de dos mesos per a la seua celebració i que la Platja de Tavernes de la Valldigna es convertisca de nou en l’epicentre de la millor música *indie, pop i rock nacional.

Aquesta nova confirmació s’uneix als artistes LOVE OF LESBIAN, MISS CAFFEINA, SIDECARS, ALFRED GARCÍASECOND, ELS ZIGARROS, FULL, SFDKJUANITO MAKANDÉVARRY BRAVA, DESPISTAOS, FULL, LUC LORENBRIAN VAN ANDEL, ÑEKÜ, POL 3.14 i JULIETA 21, BITCHES DEEJAYS, a més d’un gran numere de sessions DJ´s.

Com a novetat enguany es podrà gaudir de dos grans escenaris principals en els quals s’aniran alternant els diferents concerts de manera continuada, i a més s’instal·larà una gran carpa per a DJ´s i activitats, tot això en dues grans parcel·les condicionades amb gespa natural i a tan sols 100 m de la platja.

També el públic assistent disposarà d’una còmoda zona d’acampada i glamping situada al costat del recinte de concerts, amb accés directe sense cues d’accés i amb capacitat per a més de 5.000 persones. També existeixen diferents propostes d’allotjament i turisme que ja ofereix la mateixa Platja de Tavernes de la Valldigna com a apartaments, càmpings i hotels.

Articles relacionats