18.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Inversió per millorar la seguretat a l’enllaç de l’accés nord a Gandia

– El govern d’Espanya invertirà prop de dos milions d’euros en la millora de la seguretat viària a l’enllaç de l’accés nord a Gandia

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto ha mostrat satisfacció després de conéixer que el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha licitat un contracte d’obres, per import d’1,84 milions d’euros (IVA inclòs) que permetrà la millora de la seguretat viària en l’enllaç d’accés nord a Gandia, entre els quilòmetres 224,600 i 225,950. Una actuació que s’inclou dins del programa de conservació i manteniment de la Xarxa de Carreteres de l’Estat, en què Mitma ha invertit més de 180 milions d’euros des del juny del 2018 a la província de València.

Prieto ha recordat que aquesta i altres actuacions que es faran en un futur són fruit de la trobada que es va mantindre a Madrid durant el mes de gener passat aprofitant la presència de Gandia per la seua participació a FITUR i que va permetre abordar la creació d’un protocol d’infraestructures que tinguera compte les necessitats de Gandia en matèria d’infraestructures.

“És una molt bona notícia que ja va confirmar la delegada del Govern. Aquesta actuació suposa guanyar en seguretat viària, disminuir la sinistralitat alhora que millorem les infraestructures per millorar la competitivitat de la nostra ciutat, el desenvolupament de l’economia i la qualitat de vida dels nostres veïns” ha afirmat la primera autoritat municipal qui s’ha referit a la intervenció com un primer pas d’un cronograma que es va pactar amb el Ministeri i la Delegació del Govern. “Des del govern municipal seguim tots els passos que s’estan fent per assegurar-nos que es concreta tot el que hem acordat per millorar les connexions de la nostra ciutat”.

Articles relacionats