Inmaculada Roche substitueix a Javier Nogueroles al capdavant de l’associació Networking Safor

Inmaculada Roche és la nova presidenta de l’Associació NWS4 (Networking Safor). Així ho ha aprovat l’Assemblea General, en la qual, entre altres coses, es va donar també el vist-i-plau al tancament de comptes de 2017.
Només es va presentar una candidatura a la Presidència, la d’Inmaculada Roche, amb una Junta Directiva, assegurava durant el seu discurs, «renovada». Roche estarà acompanyada en la Vicepresidència per Luis Cañera; en la Tresoreria per Alejandro Duomarco, i en la Secretaria per Óscar Morant.
Entre els vocals destaquen Rafael Juan, Amparo Miret, Jéssica Cánovas, Vicent Altur i Vicent Estruch. A petició de la presidenta i ratificat per unanimitat per tota la Junta Directiva, Javier Nogueroles passa a ser soci d’honor. Cal recordar que va ser, al costat de Jordi Sellens, a qui també va dirigir unes paraules d’agraïment, els qui van donar forma a aquesta associació que a dia d’avui compta amb més de 145 socis.
Nogueroles s’acomiadava del càrrec de president destacant la necessitat de canvis i nous aires «per a una associació pionera a la Safor». Així mateix, el president de FAES (Federació d’Associacions Empresarials de la Safor), Rafael Juan, qui també va estar present, li agraïa la seua «aposta pel Networking i pel desenvolupament d’una associació que va ser tot un revulsiu per a l’associacionisme de la comarca». «El teu nom -concloïa Juan- estarà sempre molt present».
Per la seua banda, la nova presidenta anunciava tot un seguit de canvis per a «un projecte que busca experiències entre els empresaris». Ho definia com un projecte «molt innovador amb la finalitat d’aportar alguna cosa diferent a la comarca».

Et Pot Interessar