16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Inici d’una nova edició de la Lliga de Ciclisme en Pista

– Aquest pròxim dissabte, 4 de desembre, s’inicia en el velòdrom de Sant Vicent una nova edició de la Lliga de Pista

El velòdrom de Sant Vicent comptarà amb una participació de vertader luxe amb “pistards” vinguts de quasi tota Espanya des de la categoria d’aleví fins a elit.
Sens dubte aquesta lliga és la més important que se celebra a Espanya i la componen un total de 13 carreres entre desembre i febrer al llarg de la Comunitat Valenciana.

En aquesta primera prova tan sols hi haurà un representant de la Safor, Andreu Sansaloni de Tavernes de la Valldigna que competirà en la categoria d’alevins.

Ciclisme en Pista 1

Cal recordar que la modalitat de pista és molt beneficiosa per al desenvolupament dels ciclistes, ja que la seua pràctica serveix per a ser un gran rodador, i a més permet que el ciclista aprenga a saber anar en grup i més ara que es roda en mitjanes de 40 per hora i també adquirir experiència en la tècnica de l’esprint.

Iker Bonillo de concentració

En aquest últim entrenament de pista per als més xicotets va estar present la selecció espanyola que va estar rodant amb els alumnes d’escoles. El ciclista de Silla, Iker Bonillo que també era present iniciarà aquest pròxim dilluns la seua preparació de cara al professionalisme amb la concentració que realitzarà el Bardiani italià a Benidorm.

Sara Bonillo fitxa per l’equip CamsBasso

La component de l’equip gandià Teika, Sara Bonillo, va fer públic el seu fitxatge per l’equip anglés CamsBasso de categoria UCI. L’actual campiona d’Espanya de ciclocròs s’integrarà a l’esquadra britànica en la modalitat de carretera i realitzarà totes les proves del circuit anglosaxó.

Articles relacionats