12.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Inici del procés d’admissió per a Les Escoles Infantils Municipals de Gandia curs 2021-2022

· La documentació es pot presentar de manera electrònica amb sistema de verificació d’identitat o de manera presencial al Departament d’Educació C/Carmelitas 2 amb cita prèvia fins al 18 d’abril

· La llista provisional d’admesos i admeses es publicarà a la web municipal del 26 al 30 d’abril (on també es podrà formular les reclamacions pertinents) i la definitiva els dies 10 i 11 de maig. La matrícula es formalitzarà entre el 12 i el 19 de maig.

La regidora delegada d’Educació, Carmen Fuster, ha informat aquest matí que la Xarxa d’Escoles Municipals de Gandia (EMI) ha iniciat el procés d’admissió d’alumnat per al curs escolar 2021-2022 en els 7 centres de Gandia i el Grau: EIM Centre Històric; Corea; Dos Campanars; Grau; Les Alqueries (Grau), Raval i Santa Anna.

Així, Fuster ha explicat que per inscriure’s les famílies interessades poden conéixer les àrees d’influència de cada EIM en el mapa que es poden trobar a l’apartat d‘Escoles Infantils Municipals’ (àrea d’Educació) de la web de l’Ajuntament de Gandia. Al respecte, entre els principals criteris que s’han de tindre en compte a l’hora de realitzar la inscripció són que els menuts i menudes de 0 a 3 anys hagen nascut entre els anys 2019 i 2021.

Pel que fa a la tramitació de la documentació, cada persona sol·licitant ha de presentar una única sol·licitud preferentment de forma electrònica fins al 18 d’abril a través de la web municipal i utilitzant sistema de verificació d’identitat. En cas de no disposar d’aquest mecanisme digital, es pot presentar, amb cita prèvia, la documentació requerida al Departament d’Educació C/Carmelites 2.

Finalment, després que finalitze aquest procés, es podrà consultar la llista provisional d’admesos i admeses del 26 al 30 d’abril en la web municipal, espai on també podran formular les reclamacions que estimen. De la mateixa manera, la llista definitiva es podrà consultar els dies 10 i 11 de maig i la matrícula es formalitzarà entre el 12 i el 19 de maig.

En cas de dubtes, les persones interessades poden sol·licitar informació escrivint als correus electrònics educacio@gandia.org i/o escolesinfantils@gandia.org.

Articles relacionats