15.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Infernal dia de ciclisme en Xàtiva amb motiu del trofeu Fira d’Agost per a escoles de ciclisme

La prova de Xàtiva era puntuable per a la challenge provincial on els vertaders protagonistes van ser els escassos 100 participants que van aguantar els 40 graus de temperatura.

Una jornada on els joves corredors van suar la cansalada com si foren vertaders professionals per a veure la poca recompensa que es van emportar de l’infern xativí.

La gandiana Carla Bañuls del Triasport va ser l’única corredora de la curta expedició de 10 corredors que va pujar pel cap l’alt del podi, precisament en la categoria d’alevins on va tornar a lluitar entre els xics en les dures rampes del traçat de La Costera.

En infantils, la carrera es va acurtar i Joan Corbi acabe en el lloc 21 mentre que Laia Canet va ser la tercera entre les xiques. Precisament en els de primer any Paula Esteban acabaria 5 i Ausiàs Puente en el tretzé lloc.

La categoria de principiants de segon any, Andreu Sansaloni va tornar a pujar al podi en la tercera posició mentre que Andrea Contero seria segona i Alex Sánchez quart en principiants de primer any.

Finalment en la categoria de promeses, quan la temperatura aconseguia la màxima, van eixir els més xicotets amb un magnífic segon lloc de Dani Sánchez i la cinquena posició de Sergi Esteban.

D’altra banda  l’esquadra vallera va obtindre la victoria en categoria promeses amb el corredor Àlex Moreno, i els corredors locals Cristian Vercher i Oriol Olaso van acabar segon i tercer tant en promeses de segon any i com alevins de primer any respectivament.

Articles relacionats