19.8 C
Gandia
Dilluns, 20 març, 2023

Incidència de les defuncions per coronavirus en els pobles de la Safor

– La pandèmia ha mostrat la seu vessant més negativa amb les defuncions que s’han produït, i més en aquesta última onada patida recentment.

A la Safor el percentatge de defuncions sobre el nombre de persones contagiades és del 2,38%, és a dir que han mort 2,38 persones per cada 100 persones contagiades per coronavirus.

Analisis defuncions Safor 120321Barx és el municipi que té el percentatge més alt amb 11,21%, també destaquen les poblacions de Benirredrà i Daimús que han patit brots molt agressius a les Residències de Majors que es troben en els seus municipis, amb percentatge del 9% a Daimús i del 8,33% a Benirredrà.

A les poblacions amb major nombre d’habitants els percentatges són dispars, Tavernes de la Valldigna se situa en el percentatge més gran de les tres amb un 3,83%, seguida d’Oliva amb un 2,85 i Gandia amb un 1,22 %, és a dir, tres vegades menys que Tavernes i dos vegades menys que Oliva.

Per dalt de la mitjana de la Safor es troben les poblacions de Barx, Guardamar de la Safor, Daimús, Benirredrà, Palma de Gandia, Tavernes de la Valldigna, Real de Gandia, Bellreguard, Alqueria de la Comtessa, Oliva, Rafelcofer i Xeraco.

Amb cap defunció es troben els següents pobles: Alfauir, Almiserà, Benifairó, Beniflà, Castellonet, Lloc Nou, Palmera, Potries, Ròtova i Xeresa.

Articles relacionats