21 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Inagurada la Fira de la Cervesa que tancarà la segona edició de Fira Mercat Gandia

 Venda i degustació de cervesa artesanal fins demà a Fira Mercat Gandia per a tancar l’última Fira de la segona edició d’enguany. El vicealcalde, Josep Alandete, la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, i altres membres de la corporació municipal van acudir ahir a la inauguració de la Fira de la Cervesa.

Fira de la Cervesa Fira Mercat Gandia fotografia Jordi Estevan 1
Fira de la Cervesa, Fira Mercat Gandia, fotografia Jordi Estevan

Amb un horari d’11.30 h a 14.30 h i de 18.00 h a 21.30 h, el recinte del Mercat Municipal del Prado acollirà hui i demà dissabte diversos estands de comerços i marques de la ciutat com Picaeta Sibarita, Castrum, Beers & Co, Socarrada, La Consentida, Ganxuda, Postiguet, Alfama i Tercer tiempo.

Els visitants podran tastar els productes i comprar-los. A més, les begudes també es podran acompanyar amb les tapes que s’oferiran al mateix recinte de Fira Mercat Gandia. Es podrà llogar un got per depòsit d’1 euro i aquelles persones que el tornen recuperaran el depòsit monetari aportat. A través d’aquesta temàtica, es busca donar suport al comerç de proximitat i l’emprenedoria, ja que gran part els expositors participants són persones que han creat el seu propi negoci i que desenvolupen la seua activitat a la ciutat.

Articles relacionats