16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

Impuls economic per potenciar la ruta turística dels Borja

 

– Gandia rep una subvenció de 160.000 euros de la Conselleria de Turisme Comunitat Valenciana per a potenciar la ruta turística dels Borja

– Es realitzaran diverses activitats per a aquest any jubilar per donar conéixer els Borja i vincular-los al territori i destí turístic de Gandia

– Vicent Mascarell: “Cada vegada és més difícil competir. Diversificar és la clau; és l’estratègia que estem seguint des de fa temps i cal aprofitar un element tan singular, tan diferenciador i tan exclusiu com és la família Borja”

Turisme Generalitat Valenciana, en els seus pressupostos per a 2022, ha inclòs a l’Ajuntament de Gandia com a beneficiari d’una subvenció per un valor de 160.000 euros. Aquesta ajuda, que suma 60.000 més de la quantitat habitual que se sol concedir en aquesta línia, té l’objectiu de «potenciar la ruta turística de la família dels Borja».

Tal com ha expressat el regidor de Turisme, Vicent Mascarell, aquesta ajuda de la Generalitat afermar el producte Borja com un de primer nivell. «Ens dona una oportunitat per a, aquest any jubilar de Sant Francesc de Borja, consolidar la figura d’aquesta família com un producte turístic, la qual ens ajuda a posicionar-nos i també avala el treball fet des de l’Ajuntament de Gandia», ha afegit.

D’altra banda, l’edil ha anunciat que es duran a terme diverses activitats en aquest any jubilar amb la intenció de donar a conéixer els Borja i vincular-los al territori i al destí turístic de Gandia. «Cada vegada és més difícil competir. Diversificar és la clau; és l’estratègia que estem seguint des de fa temps i cal aprofitar un element tan singular, tan diferenciador i tan exclusiu com és la família Borja», ha assenyalat Mascarell.

Articles relacionats