16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Impuls a l’àrea de “Ròtova al futur”, que inclou Educació i Cultura

– El diputat Xavier Rius visita Ròtova per planificar col·laboracions en Cultura i Educació

Ròtova va rebre el responsable de Cultura de la Diputació de València, Xavier Rius, per tal de fer seguiment a les línies de treball en què col·laboren les dues administracions i conéixer de primera mà les accions dutes a terme des de l’àrea de Ròtova al futur, que inclou Educació i Cultura.

A la reunió van prendre part la regidora de Cultura i Criança, Formació i Educació integral, Isabel Pérez, i l’alcalde i regidor de Patrimoni, Jordi Puig.

Puig i Pérez van fer balanç de més d’un centenar d’accions realitzades aquesta legislatura per a dinamitzar aquesta àrea. Xavier Rius va proposar accions de col·laboració per potenciar la biblioteca municipal i el foment lector; el Centre d’Interpretació de la Pansa i la vil·la romana de la Sort.

Isabel Pérez ha explicat que “l’àrea ‘Ròtova al futur’, un dels sis pilars del projecte de municipi, recull les iniciatives de Criança, formació i educació integral, Cultura, Patrimoni, Festes, Promoció Lingüística, Transparència i Comunicació i les dos institucions hem coincidit en la importància de treballar-la de manera transversal com a pla estratègic, amb la mirada alta. Els recursos culturals els posem al servei de la nostra escola, el cor de Ròtova, i la gent del poble, de manera prioritària, per marcar-nos objectius de transformació”.

Articles relacionats