23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Impressionat victòria de Miguel Solera al “Critèrium Ciutat de Múrcia”

– El ciclista de Palmera Miguel Solera va aconseguir diumenge passat una impressionat victòria en la XXV edició del Critèrium Ciutat de Múrcia reservada a la categoria júnior i puntuable per al rànquing nacional.

– Gran actuació també de les ciclistes Lídia Llacer i Lucia Martí a la mateixa prova

Solera que va vindre el dia abans a correcuita de la “Klassica d’Amorebieta” on va finalitzar en el lloc 29. Per a poder competir, Solera es va alçar de bon matí i es va desplaçar novament amb cotxe a Múrcia i després de tot això encara va tindre forces per a véncer en tota regla al gruix de l’equip d’Alejandro Valverde.

El palmenc encara va tindre forces per a doblegar al gran equip murcià en l’esprint, ja que la carrera que es va disputar en l’avinguda Miguel Indurain de la capital era en forma de puntuació. Solera que milita enguany en l’equip Amiñur ha trobat la motivació que li faltava i els resultats estan arribant.

D’altra banda també es va disputar la prova en categoria femenina,  on la de la Vall Lidia Llacer Fraile va aconseguir la tercera plaça per darrere de la seua excompanya Lucía Martí del Grau de Gandia que va obtindre el segon lloc.

Novament totes dues ciclistes de La Safor que corrien la seua segona carrera de la temporada van deixar clar que en aquesta temporada no van a malbaratar les oportunitats que se’ls presenta, ja que el calendari de xiques està escàs de carreres.

Articles relacionats