11.4 C
Gandia
Diumenge, 27 novembre, 2022

Imparable l’equip femení de voleibol del Veles e Vents

Nova victòria per a les xiques del nou equip del Grau, en el partit disputat dissabte passat, 21 de novembre, en la pista Paola Martínez del CEIP Joan XXIII, entre els equips I.E.S. Veles e Vents-DchotelesRaulfisio.J23 i el C.V. Nou Alzira.

El partit va tindre un desenvolupament molt semblant al dels disputats en les dues anteriors jornades, ja que les jugadores del Veles e Vents van tornar a mostrar un gran domini en totes les facetes del joc que els fa ser un equip molt equilibrat i regular. Per la seua part l’equip visitant va mostrar un millor domini dels fonaments del voleibol al dels anteriors rivals que va fer que el partit tinguera més emoció i millors moments de joc que els de les anteriors jornades.

Els tres parcials en els quals va haver-hi minuts per a totes les jugadores del planter, van tindre un desenvolupament semblant, en estar l’equip local per davant del marcador en tot moment. Aquest avantatge està consolidat especialment en el bon servei local. Finalment els parcials van reflectir els següents dígits (25-15, 25-8,25-10).

La pròxima jornada, l’equip, que en aquests moments lidera el seu grup, es desplaçarà fins a Paterna, en un partit que es disputarà a les 12.30 hores en les pistes Taronges de la ciutat valenciana.

D’altra banda en la jornada escolar, el centre va ser seu de quatre enfrontaments. Respecte als equips alevins, cal destacar una victòria i una derrota (totes dues per 3-0 global) mentre que els més xicotets van tornar a guanyar en un partit en el qual la diversió i la companyonia va ser la nota destacable.

Articles relacionats