14.7 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

II Ruta de Llegendes a mitjanit de Potries comptarà amb Jordi Raül Verdú

Una nova edició de la Ruta de Llegendes a mitjanit, a on cal portar llanterna o farolet, perquè la foscor de la nit passejarà pels carrers de Potries. En aquesta edició participara Jordi Raül Verdú.

Jordi, va nàixer a Alcoi, l’any 1960. Mestre des de l’any 1981, i ha exercit a Alcoi, Madrid, Los Angeles (EUA), Principat d’Andorra i Alexandria (EUA).

L’obra literària es centra, fonamentalment, en el conte, que sempre sol estar relacionat amb la natura. També recopila rondalles populars valencianes. Imparteix cursos de tècniques i metodologia de l’animació lectora a docents i també a pares i mares. Fa animacions lectores i sessions de contacontes, que a vegades tenen lloc en el mateix paratge on ocorren els fets de les lectures (muntanyes, barrancs, coves, fonts, etc.), fent d’aquesta forma que els llibres siguen vius i pareguen molt més reals.

PREMIS LITERARIS

El periòdic Ciutat d’Alcoi li atorgà el premi CAM Medi Ambient 2010, per la defensa i difusió del Medi Ambient.
Amb el recull de rondalles “Contalles de iaios i iaies”, l’any 2017 guanyà el 19é Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular, concedit per l’editorial Edicions del Bullent i pel Museu Valencià d’Etnologia de la Diputació de València, pel foment de la investigació i la divulgació de treballs vinculats a l’Estudi de la Cultura Popular Valenciana.

Articles relacionats