13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Enrique Nogueroles Castany, conegut pel negoci familiar “Chocolates y Turrones Nogueroles”, ha mort

​Natural de Gandia, va finalitzar els seus estudis de Professorat Mercantil i es va incorporar professionalment al negoci familiar “Chocolates y Turrones Nogueroles” on va ostentar el càrrec de director comercial per a tot el territori nacional.

​Posteriorment, va estar al capdavant de diversos projectes professionals, destacant la seua etapa com a delegat de la Societat de Garantia Recíproca (SGR) ajudant múltiples empreses de la zona a emprendre els seus projectes.

Va ser membre de la Junta Directiva de Foment d’Agricultura Indústria i Comerç de Gandia i de la Junta directiva de la Confederació Empresarial Valenciana.

​Va participar activament en la vida social de la ciutat en l’àmbit empresarial desenvolupant àmpliament la seua vocació associativa, sempre amb l’objectiu d’ajudar a millorar a través de la creació d’entitats com el Cercle d’Economia de la Safor del qual va ser president.

​Va ser membre fundador i vicepresident de la Fundació Iñaki *Nogueroles – Joves contra el Càncer després de la mort del seu fill, i del moviment solidari Strong People amb la finalitat d’ajudar a millorar la qualitat de vida dels pacients amb càncer.

​La seua faceta personal humana, sempre amable i pròxim per a ajudar a tot aquell que li demanava consell, li va valdre el reconeixement i afecte de la societat de Gandia que hui lamenta la seua pèrdua.

​La vetla tindrà lloc en el tanatori Monduver i el funeral el dijous 8 d’agost a les 18.30 hores a l’església de San José de Gandia.

Articles relacionats