‘I tornarem a sopar al carrer’ es representa a l’Auditori de Miramar

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Miramar organitza el dissabte 24 d’abril de 2021 l’obra de teatre ‘I tornarem a sopar al carrer’, amb la companyia, nascuda de l’escola de teatre del Serrano, en Gandia, ‘La gràcia de mentir arts escèniques’.

La representació es realitzarà a l’Auditori Municipal a les 19.00 h. Les entrades es poden comprar al web de l’Ajuntament de Miramar o de forma física en l’Autoservei Furió i el Centre Social El Molí. (Venta disponible també a peu de porta).

Els autors de l’obra són Begoña Tena i Xavier Puchades i està dirigida per Ruth Palonés. L’obra es desenvolupa al cabanyal, que és un micro món al costat de la ciutat. La seua gent, poliedre de mil cares, batega amb orgull la seua diferència, un sentiment de poble que resisteix l’amenaça d’extinció. El Cabanyal és l’essència que per cadascú pot significar el seu poble, el seu carrer, la seua casa… En un temps en el qual ens estàvem quedant sense poble, carrers i cases. Navegar entre el passat i el present ens ajudarà a recordar, i mantindre, l’essència d’una comunitat per encarar, entre totes i tots, el futur que volem materialitzar als nostres carrers.

Et Pot Interessar