20.9 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Homologats els circuits de Mitja Marató i 10K Ciutat de Gandia

– La Federació Espanyola d’Atletisme homologa els dos circuits de la Mitja Marató & 10K Ciutat de Gandia que se celebrara el diumenge dia 12 de novembre de 2023.

La carrera de Mitja marató Ciutat de Gandia, comptarà amb un circuit homologat de 21,097 metres amb eixida i arribada a la Platja de Gandia i que recorrerà tots els barris i carrers de la ciutat, amb pas per llocs emblemàtics com el Palau dels Borja, l’Església Seu de
Santa Maria, Passeig de les Germaníes i també passarà per la localitat de Benirredrà i pel grandiós edifici de les Esclaves, i les seues espectaculars torres.

S’han fet modificacions substancials en el circuit per a adaptar-lo als diferents nivells de participants, amb una arribada més
directa i ràpida.

La novetat més assenyalada i demandada és l’homologació del circuit de la carrera 10K. Seran 10.000 metres per a fer marca reconeguda en Rànquing nacional, coincidint en el circuit en més distància amb la Mitjana marató i amb una especial presència del Grau de Gandia.

Amb l’homologació dels circuits se situa a la prova en l’elit del Calendari nacional i s’espera augmentar el nombre de participants que arribats de tots els territoris que acudeixen a ratificar i millorar les seues marques per a fer-les valdre en altres com la Marató de València.

Articles relacionats