23.4 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Celebració del Dia del Confrare de la Setmana Santa de Gandia

La Setmana Santa de Gandia celebra aquest diumenge, 22 d’octubre, en el Passeig de les Germanies un dels seus actes més multitudinaris com és el Dia del Confrare.

Aquesta jornada es troba centrada en l’agermanament i fraternitat entre tots els confrares de la ciutat que formen part d’uns dels col·lectius més nombrosos de Gandia.

Gandia Dia del Confrare 2022
Gandia, Dia del Confrare 2022

Al llarg de tot el diumenge s’organitzen diverses activitats que comptaran amb la participació de més de 900 persones de les 18 Germanors de la Setmana Santa de Gandia.

Així la jornada començarà a partir de les 8.30 del matí amb el muntatge de tota la infraestructura necessària gràcies a la col·laboració dels voluntaris de les Germandats i que finalitzarà amb un esmorzar a partir de les 10 hores del matí.

A continuació, el col·lectiu de la Setmana Santa de Gandia es dirigirà fins a la Insigne Col·legiata de Gandia on a partir de les 10.30 hores tindrà lloc una missa.

El Dia de Confrare és una jornada en la qual la Setmana Santa de Gandia implica els més xicotets amb diversos tallers d’entreteniment i manualitats que començaran a partir de les 11.30 h del matí.

A la mateixa hora començarà el mercat ambulant solidari, així com una fila 0 de recollida de donatius per a l’acció social de la Setmana Santa.

A partir de les 12 h començarà l’ambientació musical en Passeig de les Germanies i moment en el qual el gruix de participants de la jornada acudirà fins a iniciar-se el menjar a les 14 h.

La jornada finalitzarà amb una rifa i la celebració d’una discomòbil que posarà punt final a una jornada participativa per al col·lectiu de la Setmana Santa de Gandia.

Per a Emili Ripoll, President de la Setmana Santa de Gandia “un any més, celebrem un dels esdeveniments socials que més persones reuneixen a Gandia. El Dia del Confrare és una jornada ja consolidada en el nostre calendari i que conjumina fraternitat entre els confrares, així com acció social per a ajudar a altres col·lectius de la ciutat.”

Articles relacionats