24 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

Guardamar de la Safor tanca unes festes de categoria superior

El dimarts, 15 d’agost, un espectacular castell de focs artificials va donar per finalitzades les festes del poble a Guardamar de la Safor, unes festes que es poden qualificar de categoria superior.

L’ajuntament de Guardamar de la Safor amb l’associació de Moros i Cristians van donar lluentor a les festes que van comptar amb un ampli ventall d’activitats, culturals, esportives, musicals i per a tots i totes.

Cal destacar els actes multitudinaris com han sigut; la barbacoa Gegant, El Concurs de Paelles, l’entrada de Moros i Cristians, Sopars Populars, la Processió a la patrona ‘La Mare de Déu de la Llet’, i el fabulós Castell de Focs Artificial que van ser el colofó d’or a les Festes del Poble.

Festes de Guardamar de la Safor Barbacoa GegantFestes de Guardamar de la Safor Barbacoa Gegant mes de 800 persones

La Barbacoa Gegant, ja un clàssic de les festes, en uns pocs dies es van esgotar els 800 tiquets que estaven a la venda amb un simbòlic preu de dos euros, i que va comptar amb l’actuació d’una fantàstica orquestra que va fer les delícies dels assistents.

Festes de Guardamar de la Safor concurs de paelles 1Festes de Guardamar de la Safor concurs de paelles 2IMG 20230813 WA0016
No es va quedar darrere el concurs de paelles on tant els forasters com el del terreny tenen una alta competència per guanyar el guardó com primer classificat, enguany ha sigut per a un cuiner del terreny, Nacho Vitoria.

1692210103755Festes de Guardamar de la Safor Moros i Cristians 21692210103731
D’espectacular es pot qualificar l’entrada de Moros i Cristians, que enguany portava una nova filà de Cristians, on van destacar “les Contrabandistes” capitanejades per Rosanna Segui, i a la qual també, entre altres, pertany l’actual alcaldessa de Guardamar Anabel Ferrer. ‘Boato’, bandes de música, carrosses i cavalls van completar una gran entrada de Moros i Cristians.

L’Alcaldessa de Guardamar de la Safor, Anabel Ferrers, ha declarat que “les festes han eixit redones, amb una alta participació tant de veïnes i veïns com de visitants que acudeixen a gaudir de la nostra platja en aquests mesos d’estiu. Però sobretot, agrair a tots i totes les persones que han col·laborat en fer possible les festes, associacions, a la nostra banda musical i com no al personal de serveis de l’ajuntament que han sigut claus perquè tot estiguera enllestit. El nostre objectiu per al 2024 serà fer créixer les Festes del Poble.”

Articles relacionats