18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Gandia gaudirà d’un Mediterránea Festival molt especial

 

 

  • Arriba el Mediterránea Festival amb moltes activitats gratuïtes i paral·leles 
  • Gandia torna a acollir des de hui dijous un gran festival musical d’estiu de la mà del Mediterránea Festival. D’aquesta manera, del 17 al 19 d’agost milers de persones podran gaudir al parc de la Festa d’un cartell on destaquen Vetusta MorlaLeiva, La Casa AzulOjete Calor, entre altres grups i artistes.

    El Mediterránea Festival comptarà amb la participació de 42 bandes i artistes en tres escenaris diferenciats. Un a la zona de concerts pròpiament dita, un altre a la platja i un tercer al cor de la ciutat: la plaça Major. Aquests escenaris a la ciutat i la platja s’engloben dins dels que s’ha donat a conéixer com a ‘Mediterránea al carrer’. Una iniciativa que pretén que la festa de la música vaja més enllà i abaste el comerç i l’hostaleria de la ciutat.
    Mediterranea 17 agost
    Dins de les iniciatives que es desenvolupen en paral·lel al Festival destaquen:

    Mediterránea Gastro

Aquesta iniciativa ha aconseguit la complicitat dels establiments situats al voltant de la plaça Major de la ciutat. Aquelles persones que ho desitgen podran degustar diferents tapes relacionades amb la gastronomia de la comarca de la Safor. Recorrent diversos d’aquests locals, les persones que desconeguen la nostra gastronomia podran descobrir-ne la riquesa mentre gaudeixen de les diferents activitats gratuïtes que s’han programat.

Mediterránea Art

Exposició fotogràfica del concurs de “Miradas Encendidas“, en què els visitants podran contemplar imatges que reflecteixen records espacials de les persones que han participat en la iniciativa i que tenen Gandia com a nucli central. Paral·lelament, també s’ha organitzat una exposició de pintures d’un artista local.

Mediterranea Gastronomicc

Mediterránea kids

Els més menuts també tindran una zona especial al festival. A més de concerts, tindran diferents activitats didàctiques per gaudir amb la família. El 19 d’agost està prevista l’actuació de la banda infantil Dubbi Kids a les 19  hores a la plaça Major.

Concerts al carrer

El Festival no només tindrà música a la zona estrictament de concerts sinó que estan previstes diverses actuacions en paral·lel.
D’aquesta manera, la platja Nord acollirà diverses actuacions en directe a partir de les 12 del matí. El dia 13 actuarà Convergente, el 14 Lisasinson, el 15 Franvvi i el 18 Maren. També el dia 15 està previst un concert de Ñeku a les 20 hores.

El dia 17 també hi haurà una festa de benvinguda, a partir de les 18 hores al parc de la Festa que comptarà amb l’actuació d’Arde Bogotá, entre d’altres.

Com a tancament de les activitats de carrer, el 19 serà el torn per a més concerts en directe i gratuïts a la plaça Major. A les 11.30 hores, està prevista l’actuació de Pol 3.14 i, i posteriorment, Varry Brava actuarà a les 13.00 hores.

Mediterranea 17 18 19 agost

Activitats en paral·lel i col·laboració amb les associacions

Els comerciants del Centre Històric trauran les botigues al carrer els dies del Festival. La idea de la iniciativa és fomentar el comerç local i que els milers de persones que visiten Gandia durant aquests dies coneguen les característiques del comerç de proximitat de la ciutat.

Articles relacionats