14.7 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

Guardamar de la Safor realitzara el tercer repartiment de mascaretes aquesta vegada pels xiquets i xiquetes

– L’Ajuntament de Guardamar continua desenvolupant el seu pla de mesures de protecció pels veïns i veïnes del poble, en aquest cas pels més joves del poble.

Entre les mesures que s’han adoptat pel Ministeri de Sanitat es troba la que d’aquest diumenge els xiquets i xiquetes podran eixir durant un hora al dia a un km de casa. La mascareta serà recomanable i en els passejos els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult que convisca amb ells. L’eixida al carrer es realitzarà durant les 9 del matí i les 9 de la nit.

Per facilitar l’eixida l’Ajuntament de Guardamar de la Safor ha comprat unes mascaretes específiques per als nostres xiquets i xiquetes per garantir dins de les possibilitats del consistori la seua salut. El repartiment als domicilis tindrà inici el pròxim dimarts. 

Des de l’ajuntament s’ha assenyalat que “des d’ací com sempre apel·lem a la responsabilitat tantes vegades demostrades pel nostre poble”, hi ha conclòs “actuarem quan calga, siga el moment que siga en benefici del nostre poble, ens demanen ser útils, i així ho hem fet en el passat, ara en el present i el continuarem fent al futur”.

Articles relacionats