21 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Guardamar de la Safor impulsa el reciclatge i la conservació mediambiental als més joves

L’Ajuntament de Guardamar de la Safor està plenament convençut que el futur del territori necessita l’educació en valors, com els de la protecció i conservació de la natura, dels més menuts i no tan menuts, de fet durant aquesta setmana ha organitzat un seguit d’activitats en el que el seu objectiu principal era aquest.

El divendres, 18 de novembre, es va realitzar una activitat, dins de la Campanya d’Activitats de la Natura “Descobreix Guardamar”, de plantació a les dunes de la platja i a més un taller per elaborar boles de llavors per augmentar la capacitat vegetal de les dunes amb plantes autòctones del sistema dunar.

L’activitat va comptar amb un gran nombre d’alumnes que van gaudir dels tallers, del contacte amb les dunes i amb la satisfacció d’ajudar a la protecció, recuperació i conservació del sistema dunar de Guardamar de la Safor.

Reciclatge taller Guardamar de la Safor

D’altra banda, també s’ha realitzat un taller de com es pot donar una segona vida al plàstic, amb un taller d’una Planta de Reciclatge de plàstic, aquesta activitat ha tingut lloc a la Ludoteca de Guardamar de la Safor.

I ha sigut un gran èxit, tant de participació com de satisfacció de la gent, ja que en els tallers de reciclatge, els menuts i menys menuts han estat iniciats en el reciclatge per tal de contribuir en la millora del medi ambient, donant nova vida a materials altament contaminants.

Articles relacionats