24.2 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

Guardamar de la Safor acull un concert de “Sin Comentarios”

Guardamar continua amb l’agenda cultural segura, per tal d’aportar a la Nova Normalitat esdeveniments amb un estricte complit de la normativa sanitària front la Covid-19.

Dins d’aquesta programació es realitzarà el concert de “Sin Comentarios” a la plaça de l’ajuntament, el pròxim dissabte 22 d’Agost a les 10:00 h. A tindre en compte que el concert s’ha avançat una hora respecte a la programació que figura a l’agenda i a la cartelleria.

“Sin Comentarios” és un grup de música format per quatre amics. El grup es va crear al començament de l’estiu del 2018. La banda es compon de Santi (Veu), Miguel (Guitarra), Sergi (Baix) i Quique (Bateria).

El seu repertori es basa fonamentalment en Clàssics del Pop-Rock Espanyol així com alguns temes de la rumba popular. Es podrà gaudir dels èxits de RevolverLoquillo, Fito, PerezaHombres G, Siniestro Total, M-Clan, Los Secretos i més actuals com Izal o Lori Mayers.

Des de l’Ajuntament de Guardamar de la Safor han assenyalat que “recordeu, ara més que mai, que s’han de complir totes les mesures de seguretat establides pel govern. Aixì es podrà gaudir de la música i fer front a la Covid-19″.

Articles relacionats