9 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Guanyadores del primer Certamen d’Arts Plàstiques Fundació Aunión

• Amb la participació de l’alumnat inscrit en el Batxillerat Artístic de diversos centres de la província de València

• Cristina Alvarado Castelló, de l’IES María Enríquez, ha sigut la guanyadora del concurs artístic organitzat per la Fundació Aunión, amb l’obra “La vida de Carmen”.

• El segon lloc ha sigut per a l’aquarel·la “La Tardor” realitzada per l’alumna del col·legi Escolapis-Escolàpies de Gandia, Tania Diegue Meseguer.

• Els guardons s’entregaran el divendres 16 de desembre, en la seu de la Fundació, en un acte encapçalat pel President d’Honor de la Fundació, el pintor Vicente Aunión.

La primera edició del certamen d’Arts Plàstiques convocat per la Fundació Aunión de la Comunitat Valenciana ja té guanyadores. L’obra “La vida de Carmen” realitzada per l’alumna de l’Institut María Enríquez de Gandia, Cristina Alvarado, ha sigut triada pels membres del jurat com la millor obra del concurs. El segon premi ha recaigut en Tania Diegue d’Escolapis amb l’obra “La Tardor”.

L’objectiu d’aquest certamen és estimular l’expressió artística dels joves, plasmada creativament a través del dibuix i la pintura i incentivar la producció artística des dels centres educatius de la província de València que imparteixen el Batxillerat Artístic.

El primer premi, que rebrà un Trofeu de la Fundació i una obra de Vicente Aunión, ha recaigut en un dibuix amb tècnica de grafit mentre que el segon premi, guardonada amb una obra signada per l’artista de Bellreguard, s’ha realitzat amb tècnica d’aquarel·la i tinta xinesa.

El jurat del certamen ha estat compost per Vicent Aunión, pintor; Paco Sanz, director de Comarcal TV- Safor; Alex Ruiz, fotoperiodista; Carlos Domínguez, dissenyador gràfic; Charo Villar, pintora, dissenyadora gràfica i il·lustradora i Carlos Costa, professor de Plàstica.

Des de la Fundació Aunión s’ha volgut traslladar l’enhorabona a tots els participants, especialment a les dues guanyadores, i l’agraïment als professors, tutors i directors dels centres educatius per la seua predisposició, implicació i interés a treballar conjuntament amb la Fundació en l’educació artística dels joves.

L’acte de lliurament dels premis se celebrarà el divendres 16 de desembre en la seu de la Fundació Aunión, situada en l’avinguda d’Alacant, 69 de Bellreguard.

Fundació Aunión de la Comunitat Valenciana

La Fundació Aunión, es constitueix l’any 2021 amb l’objectiu de divulgar la cultura i promocionar l’art en la societat. Té com a referent al conegut pintor de Bellreguard, Vicente Aunión.

Articles relacionats