21.8 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

El fang protagonista de la prova de Ciclocròs de Beniarbeig

El fang va ser el vertader protagonista d’aquesta penúltima prova de la Copa Valenciana de ciclocròs celebrada aquest passat dimarts en la població alacantina de Beniarbeig.

Els pocs corredors saforencs que van córrer en aquesta “gimcana” de corbes i fang van deixar molt bon sabor de boca de cara al campionat autonòmic que se celebrarà en Enova aquest pròxim dissabte.

Ciclocros Beniarbeig

Novament el ciclista de categoria de principiants, Alex Moreno, va pujar al podi però en aquesta ocasió amb el tercer lloc, li va seguir Cristian Vercher en el 14 i Nasio Grau en el 21 de xics.

La categoria d’aleví es va saldar amb el seté lloc d’Alejandro Segui i el lloc 18 d’Andreu Sansaloni entre els xics. Tancant el capítol d’escoles, Carla Bañuls va tornar a guanyar en infantils i Sergi Margarit va ser huité.

Gomar tercer en categoria absoluta 

En aquesta ocasió el ciclista de la Font, Iván Gomar acabe tercer en categoria absoluta per darrere de Javier Zaera -actual campió d’Espanya sub 23 – i del seu company Raúl Mira, en aquesta mateixa categoria Joan Llacer Fraile va ser sisé i Marc Mestre 13.

En la categoria de juvenils, Jordi Fournies va acabar amb el tercer lloc i la desena plaça de Jairo Jaén, mentre que els cadets, Xavi Mestre va ser 15, Marc Iborra 18 i Aitor Arlandis 25.

Entre les dones destacar la tercera plaça de Lídia Llacer Fraile, en categoria absoluta, la quarta posició en categoria de cadets de Laia Canet.

Articles relacionats