El grup Bombai roda un videoclip amb Oliva com a escenari

El grup musical valencià Bombai ha presentat este dilluns 22 d’octubre al Teatre Olímpia d’Oliva el videoclip Imparables, el seu nou senzill gravat íntegrament a Oliva i que ha comptat amb una figuració molt especial: els alumnes de l’Escola Municipal de Teatre.

Els carrers i places del centre històric d’Oliva, així com la platja del municipi, van servir d’escenari el passat mes d’agost per a un curtmetratge carregat de llum i energia. Al llarg de la peça, queden ben reflectits espais ben característics i edificis emblemàtics de la ciutat, com ara el carrer Major i el mateix teatre. “Un compromís que van adoptar el grup i l’equip de producció”, segons ha explicat el regidor de Cultura i Música, Enric Escrivà.

L’audiovisual, que compta amb el suport del grup Atresmedia i la Fundació ONCE, pretén reflectir la història de tots aquells que no es deixen véncer per les dificultats de la vida i llança un missatge de cooperació, superació i lluita contra l’adversitat. De fet, la producció s’ha dut a terme a través de la integració de professionals amb diversitat funcional, en el marc d’un lloc de treball i unes condicions laborals dignes, per lluitar contra l’exclusió. Per a la gravació d’Imparables a Oliva, Bombai també va comptar amb la participació de l’actor Adrián Rodríguez.

Javi (veu), Vicente (guitarra elèctrica) i Ramón (guitarra acústica), els integrants d’aquest trio que ha assaborit l’èxit en 2017 amb el seu single de debut, Sólo si es contigo, han oferit a més una xerrada al voltant de la seua experiència de rodatge a Oliva, en un passe de premsa obert a tots els públics on s’ha pogut visionar el curtmetratge i gaudir de la seua actuació en directe.

Et Pot Interessar