18.6 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

El grup Magic Costa Blanca inaugura un hotel de quatre estrelles a la platja de Gandia dedicat a Sorolla

L’Hotel Villa Luz de la platja de Gandia, pertanyent al grup hoteler Magic Costa Blanca, serà inaugurat aquest dijous amb un complex íntegrament dedicat a la figura de Joaquín Sorolla, amb l’exhibició en les seues zones comunes i habitacions de fins a 400 reproduccions dels quadres “del més internacional dels pintors valencians”.
L’hotel serà inaugurat aquest dijous a les 13.00 hores pel secretari autonòmic de la Agència Valenciana de Turisme (AVT), Francesc Colomer, i l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant Ripoll, segons ha informat el grup hoteler en un comunicat.
La inauguració es produeix després d’haver-se executat unes importants obres de “modernització i tematització” del complex hoteler, convertint-se en un “homenatge al pintor valencià més internacional”: Joaquín Sorolla.
El Villa Luz Family Gourmet & All Exclusive Hotel disposa de 175 habitacions, i es converteix en hotel de quatre estrelles després d’una reforma integral, que va incloure totes les estades de l’hotel amb un projecte basat en l’obra del pintor.
Totes les estades han sigut redissenyades per a donar cabuda a les reproduccions, distribuïdes per menjadors, recepció, habitacions i altres espais comuns de l’hotel. Per a la seua selecció i reproducció es va signar un conveni amb la Fundació Sorolla, de manera que el disseny i la selecció de les obres ha sigut supervisat directament pels representants del pintor.
Es tracta d’un hotel amb “colors vius, purs”, on destaquen els blancs i els blaus, situat a escassos metres de la platja, a la vora del Mediterrani, “en perfecta sintonia amb el paisatge que l’envolta i ple de llum, de vida”. És el primer i únic hotel en el món inspirat en l’obra artística i la vida de Joaquín Sorolla, màxim exponent del lluminisme.
Amb una “elegant decoració inspirada en la llum i l’esperit mediterrani” que acompanyà a Sorolla al llarg de la seua vida, les habitacions compten amb diferents reproduccions de gran grandària de l’obra de l’artista, amb un efecte de retroiluminació, que potencia encara més el concepte visual de la mateixa, transportant al seu hoste a aquest món que el pintor va crear.
Per a crear aquesta atmòosfera, s’ha creat un entorn que aporta “el màxim confort i elegància, fusionant el realisme amb les actuals avantguardes tant creatives com a tecnològiques”. El Villa Luz ocupa el primer lloc quant a reputació social, i és nº1 en Tripadvisor i en Review Pro.

Articles relacionats