26.6 C
Gandia
Dilluns, 4 juliol, 2022

Gran resultats dels llançadors de l’Escola del Garbí al Campionat Autonòmic

– 9 Medalles i noves marques personals per als llançadors de l’Escola del Garbí 

El passat cap de setmana es va celebrar en les pistes d’atletisme d’Onil el Campionat Autonòmic de Llançaments llargs d’Hivern per a les categories sub18sub20 i absolut.

Héctor Cabrera, referent de l’escola del Club de Córrer el Garbí va aconseguir la medalla de plata en llançament de javelina absolut, Aitor Escamilla (C.A. Safor Teika) es va penjar la medalla de bronze en la mateixa prova.

Édel Sabater, atleta del Garbí va finalitzar en segona posició en llançament de disc s18 amb un millor llançament de 28,53 metres. En la mateixa prova, en categoria s20, Marc Mestre (F.C. Barcelona) també es va penjar la medalla de plata. Victor Faus (Fent Camí Mislata), va pujar al primer escaló en disc absolut.

En categoria femenina, Judit Prats (AA Catalunya) i Ainhoa Martinez (Avinent Manresa) van aconseguir la medalla de plata i de bronze respectivament.

En llançament de Javelina, Aina Olaso (C.A. Safor Teika), es va classificar en segona posició en categoria s20Cintia Frasquet, atleta del Garbí, va obtindre la seua millor marca de sempre amb un millor llançament de 25,98 metres i la quarta plaça.

Gema Marti, va participar en llançament de martell absolut, on va realitzar una marca pròxima a la seua millor marca de sempre i es va penjar la medalla de plata.

Aitor Urkia, atleta de la Reial Societat va aconseguir superar la barrera dels 60 metres amb el martell absolut.

Finalment, Alejandro Martinez del Club de Córrer el Garbí va realitzar marca personal en el control de llançament de pes on també van participar, Guillermo Garcés, Rubén MayorKim López.

Tots aquests atletes soncentrenats per Juan Vicente Escolano i comencen la seua època competitiva, on Victor Faus i Rubén Mayor es desplaçaren aquest cap de setmana
al Campionat d’Espanya sub23 a Salamanca.

Articles relacionats