14.7 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

Gran festa del Bàsquet a Bellreguard amb importants victòries

El passat dissabte 30 de novembre  Bellreguard va gaudir d’una emocionant jornada plena de bàsquet.

La jornada va començar a les 10 hores, amb un partit de la lliga federada en categoria infantil femenina, on el Bàsquet Bellreguard amb la Infància es va imposar a l’EEMM El Verger per 39 a 27.

L’encontre va començar amb moltes imprecisions de tots dos equips, on el Bellreguard aconseguia curtes diferències en el marcador gràcies a un major encert. En el tram final del partit, les infantils bellreguardines augmentaren la intensitat defensiva, recuperant balons i acabant en ràpides transicions, fent un bàsquet molt divertit i vistós. El Verger no va poder aguantar el ritme de les locals, que d’aquesta manera aconseguiren la seua primera victòria com a federades.

El conjunt del Bàsquet Bellreguard amb la Infància està integrat per xiquetes totes de primer any, que han aconseguit formar un grup sòlid i d’un fort compromís.

Per altra banda, a les 12 hores, va tindre lloc un altre partit, en aquest cas dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana (JECV) en categoria benjamí mixta. Els locals van obtindre un resultat aclaparador: 45 punts del Bàsquet Bellreguard amb la Infància per 4 del CB Almussafes.

En aquesta categoria, els menuts del bàsquet bellreguardí estan realitzant una temporada molt completa, consolidant el treball dels entrenaments.

Articles relacionats