19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

Gran èxit de la trobada de rugbi a Gandia

La primera matinal de rugbi de categories sub8sub10 i sub12 celebrada el dissabte passat a Gandia va ser un èxit de participació, ja que es van presentar 10 equips de quatre clubs de la Zona Centre i un total de participants de quasi 100 jugadors.

La competició va començar a les 10.00 h amb els equips de categoria sub12, amb una molt bona actuació dels de La Safor que només van ser superats per l’equip d’Alzira, en les quatre trobades que van jugar. Una vegada acabats els partits de sub12 va arribar el torn dels de categories sub10 i sub8, que van meravellar amb el seu joc malgrat la curta edat dels participants.

Aquestes categories van tancar la competició en la qual va destacar la il·lusió amb què tots, jugadors, tècnics i familiars, van acollir de nou el retorn a l’activitat després de tant de temps d’espera. El tancament de la matinal amb el tradicional “tercer temps”, per descomptat
adaptat a les restriccions actuals, va ser la guinda a una bona organització després de tants mesos d’inactivitat.

L’escola del Club de Rugbi La Safor continuarà amb la promoció i ensenyament del rugbi en aquestes categories els dimarts i dijous en el camp de rugbi del Poliesportiu de Gandia a partir de les 18.00 h.

Articles relacionats