9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

Gran cap de setmana del Gloriamar Vòlei Piles

– Els dos equips del Gloriamar Vòlei Piles van disputar una emocionant jornada de Voleibol

L’equip infantil es va desplaçar fins a Castelló de la Plana per jugar contra el Club Voleibol Grau Castelló.

S’enfrontaven primeres i segones classificades, l’equip Piler es va veure sorprés per l’espenta que mostrà l’equip del Grau de Castelló, que amb una gran treta, va dominar el joc a l’inici de cada set. L’equip de Piles no va abaixar els braços i va plantar cara al rival, però, tot i això, no va ser suficient per a donar-li la volta al marcador.

L’equip infantil acaba la temporada regular com a Campió del grup-E de la lliga infantil zonal, i per segon any consecutiu jugarà una eliminatòria d’ascens de categoria. Un premi molt merescut a aquest gran grup de jugadores que jornada a jornada han crescut com a equip.

Per altra banda, les “llavoretes” del Gloriamar Vòlei Piles van disputar la segona jornada del campionat provincial, que es va disputar a les instal·lacions de l’escola Joan XXIII del Grau de Gandia i organitzades pel Club de Voleibol Arenas.

Una jornada on van participar equips de tota la província i on l’equip Piler va aconseguir la seua primera victòria de la temporada. Una gran satisfacció per a totes les joves jugadores del Gloriamar Vòlei Piles.

Voleibol Piles1

Per últim, cal destacar, que en aquesta segona jornada del campionat provincial, l’equip format per Paula i Joana (CV Oliva) i Valentina (Gloriamar Vòlei Piles), va obtindre el subcampionat provincial.

Aquest resultat, junt amb la 4a posició de la primera jornada, classifica l’equip per disputar la jornada final optant a quedar com a mínim, entre els 4 millors equips de tota la província de València.

La direcció del Club Vòlei Piles ha agraït l’extraordinari resultat, i l’enhorabona a la jugadora pel resultat, pel seu talent i sobretot, per la seua constància i treball.

Articles relacionats