18 C
Gandia
Divendres, 24 maig, 2024

Gran actuació de José Mañez, Club Atletisme Gandia-Alpesa al Nacional Trail Runnig

– El Club Atletisme Gandia-Alpesa es va quedar a les portes del podi per clubs

Gran resultat dels atletes del grup de trail del Club Atletisme Gandia-Alpesa després de la disputa el passat cap de setmana del Campionat d’Espanya de Trail Rrunning en les modalitats de pujada vertical i trail curt. El club gandià va desplaçar fins a Candeleda (Àvila), en la serra de Gredos, un gran nombre d’atletes per a disputar tots dos campionats tant de manera individual com per clubs.

El gran protagonista va ser, sens dubte, el gandià José Mañez que es penjava la medalla de plata i de bronze en les modalitats de pujada vertical i trail curt de la seua categoria M60.

Al costat d’ell, destacar la gran classificació d’Adrian Ivars (9a posició) així com de Manel Garcia (13a posició) en pujada vertical que al costat de l’actuació de Fernando Llácer i de Sergi Sala a punt van estar d’aconseguir la medalla de bronze per clubs, classificant al club gandià, en quart lloc, de tot un campionat nacional.

atletas participantes subida vertical

El diumenge els integrants del club blau, encapçalats per Manel i amb José Davia, Pere Ferrer, Fernando Llacer, Alex Pastor, Sergi Sala, Yeray Marchanty i Jose Mañez van aconseguir la posició  setze pel que fa a clubs. En la mateixa carrera, la nostra atleta Isabel Ruiz finalitzava entre les trenta millors de la seua categoria en el seu debut en una prova nacional.

Estos grans resultats collits pel grup de trail del Club Atletisme Gandia Alpesa, als ordes d’Eva Polo i Arcadi Margarit, no fan més que ratificar la gran aposta pel trail running des de l’entitat blava en el seu tercer any de vida.

Articles relacionats