23.1 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Gloriamar Vòlei Piles va jugar de tu a tu contra el CEU Alacant

L’equip Piler ha jugat una emocionant eliminatòria contra el CEU Alacant en el play-off d’ascens a categoria preferent. En el partit d’anada els nervis i una gran treta de l’Alacant van decantar l’eliminatòria per a l’equip alacantí.

Les pileres van competir de tu a tu, però una major experiència i solidesa de l’ equip rival va situar el 3-0 en contra en l’eliminatòria. En el partit de tornada, Gloriamar Vòlei Piles s’ho jugava tot a una carta.

El partit va començar amb molta intensitat, jugades molt elaborades per part dels dos equips i una igualtat en el marcador, que va fer vibrar d’emoció a tots els assistents. En el tram final de cada set, fou on l’equip d’Alacant va demostrar la seua major experiència competitiva. El cos tècnic està molt satisfet del rendiment, la lluita i esforç que han demostrat les joves jugadores.

“Hem perdut l’eliminatòria, però ens hem demostrat que podem plantar cara i guanyar a qualsevol rival, ara sols queda seguir treballant per seguir creixent com a equip. Donar l’enhorabona a tot l’equip per l’esforç i el bon joc realitzat, i a les famílies pel suport que han demostrat. Per últim, agrair l’ajuda del nostre patrocinador Gloriamar, per estar sempre al costat del Voleibol i Voleibol Platja, i de l’Ajuntament de Piles per fer possible que l’equip recorreguera tota la Comunitat Valenciana amb minibús d’equip. Gràcies als dos per haver donat suport a aquesta gran generació d’esportistes” han assenyalat des del Club.

Articles relacionats