21.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Gloriamar Vòlei Piles tanca la temporada amb un partit de Vòlei Platja 4×4

El passat dissabte l’equip infantil femení Gloriamar Vòlei Piles i l’equip aleví del CV Gandia van protagonitzar un gran matí de Vòlei Platja en la modalitat 4×4.

Els dos equips van disputar punts amb moltes alternatives i van fer gaudir d’un gran espectacle de Vòlei Platja al nombrós públic que es va acostar a la Platja de Piles.

Des del Gloriamar Vòlei Piles han agraït al CV Gandia la seua assistència, i felicitar-ho pels grans resultats d’aquesta temporada, al Restaurant Gloriamar pel seu suport a l’Esport de formació i a l’Ajuntament de Piles per la seua ajuda en els llargs desplaçaments que ha realitzat l’equip aquesta temporada.

Gloriamar Vòlei Piles posa així la cloenda a la temporada 22/23, i ja prepara la següent temporada on l’equip participarà en categoria Cadet en la lliga zonal de la Federació Valenciana de voleibol.

Aquest gran grup de jugadores segueix creixent com a equip temporada a temporada , i lany que ve de la mà de la experimentada entrenadora Maria Borràs, seguiran portant el nom de Píles al llarg i ample de tota la Comunitat Valenciana.

Articles relacionats