21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

El Garbí Paralímpics està representat en el Campionat del Món de París

La cita més important d’aquesta temporada, que és dura a terme aquesta setmana, és el Campionat del Món d’atletisme Paralímpic a la ciutat de París des del diumenge 9 fins al dilluns 17 de juliol.

A aquest campionat acudeixen els tres medallistes de la secció adaptada del Club de Córrer el Garbí, Kim López campió paralímpic a Tòquio competirà en llançament de pes el dilluns 10 a les 9:12 h. López acudeix a la competició després d’una operació de colze que li impedia entrenar amb normalitat.

D’altra banda, Miriam Martínez competirà en llançament de javelina F34 el dimarts a les 18:34 i Hèctor Cabrera disputarà el llançament de javelina F12 el dia 15 a les 18:48 h.

Aquests tres atletes competiran per a aconseguir les millors posicions per a classificar-se als Jocs Paralímpics de París 2024.

Tots ells acudeixen amb els entrenadors de l’escola del Club de Córrer el Garbí Juanvi Escolano, com a seleccionador de llançaments de la Federació Espanyola d’esports per a cecs, i Ainhoa Martínez com a tècnic de la Federació de persones amb paràlisi cerebral i dany cerebral adquirit.

Articles relacionats