23.9 C
Gandia
Dissabte, 1 abril, 2023

Gloriamar Volei Piles ja coneix els seus rivals en la lligueta d’ascens

– EL Gloriamar Volei Piles ha quedat enquadrat en el grup 1 de la lligueta d’ascens a categoria preferent

A aquesta lligueta han accedit els tres primers classificats dels sis grups infantils, de categoria zonal, de la Comunitat Valenciana.
D’un total de 45 equips, Gloriamar Volei Piles estarà entre els 18 millors equips de la lliga zonal. Un gran èxit per a un equip debutant en la categoria.

El grup el componen: C.V. Santa Pola, Racing Sant Joan d’Alacant, C.V. Platges de Benidorm, C.V. Quart de Poblet i C.V. València.

L’equip afronta la competició amb molta il·lusió, i tenint com a principal objectiu: gaudir de l’experiència que li donaran els 10 partits d’alt nivell que esperen a l’equip piler.

El grup de jugadores pileres ha quallat una fantàstica primera fase, adaptant-se molt bé a la competició, i ha crescut molt com a equip.
El nou repte de la lligueta d’ascens de ben segur que encara les farà créixer més.

Fonts del Club han assenyalat que: “agraïm la gran ajuda que hem rebut de part del nostre patrocinador i del nostre Ajuntament. Al Restaurant Gloriamar per estar sempre incondicionalment al costat del Volei, i a l’Ajuntament de Piles per fer-nos costat en els 8 anys d’existència del Volei Piles, i agrair la gran ajuda que donarà a l’equip, en els llargs desplaçaments que li esperen al llarg de tota la Comunitat Valenciana. Podeu estar segurs que portarem amb orgull el nom del nostre poble allà on anem.”

Dissabte a les 11.00 el Volei Piles jugarà el seu primer partit de la lligueta al Poliesportiu de Piles. El seu rival serà el C.V Quart de Poblet.

Articles relacionats