Global Omnium s’adjudica dos nous contractes a Qatar

Global Omnium, antiga Aguas de Valencia, s’ha adjudicat dos nous contractes d’assessorament i consultoria a Qatar per 2,5 milions d’euros, la qual cosa consolida la seua presència en el mercat, iniciada en 2015, segons ha informat la companyia que presideix Eugenio Calabuig (a la imatge).
El primer d’ells, té per objecte l’estudi del disseny hidràulic de les xarxes d’aigua potable i contraincendis que ha de realitzar-se en l’aeroport internacional de Hamad (Doha-Qatar).
Durant 12 mesos, un equip integrat per 20 tècnics de Global Omnium haurà de realitzar una anàlisi de l’estat actual de les canonades d’aquesta instal·lació per a, posteriorment, presentar una proposta que contribuïsca a l’optimització del seu ús. Així mateix, un dels objectius del projecte és realitzar les millores i recomanacions orientades a la millora dels rendiments de les instal·lacions i el seu posterior manteniment.
D’altra banda, cinc tècnics de Global Omnium hauran de redactar l’estudi de transitoris i model hidràulic de les xarxes d’aigua potable i reg en una instal·lació governamental amb l’objectiu d’analitzar les diferents alternatives dels sistemes de protecció i la posterior elecció dels elements que milloren el rendiment hidràulic i el seu manteniment.

Et Pot Interessar