21.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Gerardo Mejía, jugador gandià, subcampió autonòmic de billar d’edat escolar

– Eric Fadil i Ricardo Ruano sengles medalles de bronze

El passat cap de setmana es disputava el V Campionat Autonòmic de Billar d’Edat Escolar (13 anys complits el 2023 i menors) en les instal·lacions del Club Billar Vilallonga.

En el Campionat van participar 2 jugadors del CB Vilallonga i 6 jugadors del Chef Amadeo Gandia Billar, on les escoles de billar de la Safor, present en totes les competicions autonòmiques de joves, han sigut tot un referent autonòmic.

Després de la disputa de la fase regular, la gran final estava servida entre el favorit, Marc Cuenca del CB Sueca i Gerardo Mejía del Chef Amadeo Gandia.

20230903 podium escolar
D’esquerra a dreta: Eric Fadil, Ricardo Ruano, Gerardo Mejía i Marc Cuenca

Sense cap dubte la revelació del campionat va ser el gandià Gerardo Mejía, que va guanyar tots els seus enfrontaments i en la final no va tindre opcions, davant del gran joc desplegat pel jugador suecà, finalment el gandià es proclamà Subcampió Autonòmic amb medalla d’argent.

Excel·lent tasca i actuació de les escoles de la Safor amb un total de 3 pòdiums i 3 medalles. Sengles medalles de bronze per a Eric Fadil del Club Billar Vilallonga i Ricardo Ruano del Club Billar Gandia.

Per altra banda, començava la Lliga Autonòmica Divisió d’honor. El Chef Amadeo Gandia s’enfrontava, el passat dissabte en casa, al CB Montcada, campió de la passada temporada amb un duel prou difícil i complicat.

20230902 gandia bc div honor
D’esquerra a dreta: Jose Luis Pascual, Cándido Amador, Ausiàs Fuster i Paco Estruch

Els gandians es van imposar per un ajustat 5-3 amb una mitjana general d’equip de 0,932 que dona idea del potencial de l’equip gandià, el  capità Jose Luis Pascual, encara que va fer un bon partit, va perdre, Paco Estruch en un partit complicat va aconseguir empatar, les victòries d’Ausiàs Fuster i Cándido Amador inclinaren la balança cap als de la Safor. Destacar el gran partit del gandià Cándido Amador que va guanyar 40-21 en 36 entrades amb una mitjana d’1,111.

Articles relacionats