24.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

El Centre Esportiu del Grau reobrirà el dilluns 11 de setembre

– L’onada de calor, que ha obligat a reduir hores de treball, i el retard en l’entrega dels motors elèctrics són els dos contratemps que han provocat aquest fet.

El Centre Esportiu del Grau no reobrirà les seues portes el dilluns pròxim 4 de setembre com estava previst després de romandre tancat des del 14 d’agost passat per vacances del personal i aprofitant aquest motiu per a realitzar-hi actuacions de millora de les instal·lacions. La data final d’obertura serà el dilluns següent, 11 de setembre.

El regidor delegat d’Esports, Jesús Naveiro, ha explicat quins han sigut els contratemps que han provocat aquest retard. “L’obertura s’ha passat a l’11 de setembre per diversos motius: un d’ells és l’onada de calor, que ens ha obligat a reduir les hores de treball per a garantir la integritat física dels treballadors. L’altre problema ha sigut el retard en l’entrega dels motors elèctrics que havien de ser substituïts, ja que des de la pandèmia i, sobretot, a causa de la Guerra d’Ucraïna, aquests productes escassegen i el fabricant no ha complit amb els terminis acordats amb l’empresa encarregada de dur-ne a terme els treballs”.

A tots els usuaris que no hagen pogut utilitzar els seus abonaments durant aquests dies se’ls prorrogarà automàticament.

Articles relacionats