23.1 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

“Gent com tu”, nou espot dut a terme pels alumnes de la UPV per a Càritas Gandia

Els alumnes del segon curs de Comunicació Audiovisual de la UPV campus de Gandia, dins del projecte transversal del quadrimestre B, han realitzat una campanya que es titula “Gent com tu”. Per a aquest projecte, els alumnes han creat una campanya publicitària per a Càritas interparroquial de Gandia amb l’objectiu de despertar consciència i mobilitzar a la comunitat en accions solidàries.

Els alumnes que han fet aquest treball són: Marta Selas Lleida, Alex Blanes Ferri, Rubén Prieto Molina, Pablo Herrero MartínMarcos Sanfelíu Cuenca, Inés Valdivia Urbano, Nuria Torres Pérez, Elena Palao ChinchillaMario Díaz VicenteSilvia Blázquez Ruiz, Pedro Herrera Llobat, Sara D’Oliveira Ferrera.

Aquesta campanya està pensada per a dirigir-se a un públic adult, d’entre 35 i 65 anys i té com a objectiu educar i informar la població sobre l’emergència social actual, aconseguir que empatitze amb la quotidianitat de les accions i mobilitzar-se perquè contribuïsquen a ajudar a continuar ajudant, principalment a través de col·laboració econòmica.

Respecte al missatge, els alumnes han volgut transmetre que “les persones sense llar acollides en el CAI són Gent Com Tu, que realitza activitats quotidianes com tu i que ajuden a continuar ajudant”. El treball inclou un cartell, un espot i un àudio publicitari per a la ràdio. Enllaç al vídeo: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=XdQf11fOqMo&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fcaritasgandia.org%2F&source_ve_path=MzY4NDIsMjg2NjY&feature=emb_logo

Articles relacionats