Gema Martí i Víctor Faus baten dos rècords d’Espanya per al CC El Garbí

Els i les atletes del Club de Córrer el Garbí han protagonitzat un gran cap de setmana en el que han aconseguit batre dos rècords d’Espanya en el control federatiu celebrat dissabte a Castelló. Algunes marques han servit per a situar als atletes en posicions molt destacades del ránkin nacional i en el ránkin de tots els temps.
Gema Martí aconsegueix batre el rècord d’Espanya en llançament de martell juvenil arrabassant-li la marca a Berta Castells, qui ho va aconseguir l’any 2000, des de llavors ningú havia aconseguit superar el seu llançament. Berta és la millor llançadora de martell d’Espanya en totes les categories. Gema sobrepassa en 60 cm aquest rècord i el situa en els 64,60, en la temporada anterior, va aconseguir la cinquena posició en el Campionat d’Europa Juvenil.
Víctor Faus, per la seua part, bat el rècord d’Espanya en llançament de disc juvenil i sobrepassa a Aaron Sola, qui ho va batre l’any passat en el Campionat d’Espanya. Víctor supera el llançament d’Aaron per 40 cm deixant-lo en 57,99. Víctor Faus ja va ser recordman nacional en llançament de pes cadet. Amb les marques obtingudes en llançament, però de pes, Víctor Faus es col·loca 7é en el rànkin de tots els temps amb una marca de 18,29m i el seu company Rubén Mayor, amb un llançament de 18,26 se situa en la 9ª posició.
DianIskrenov va realitzar diumenge una marca personal de 57,56m a tan sols 3cm de l’anterior rècord. La condició d’estranger li priva a Dian de ser recordman nacional.
Quique Llopis, amb la marca realitzada el diumenge a València en la primera jornada del Campionat Provincial Juvenil i Veterà, de 13,79 en 110m tanqueses col·loca 1er en el rànkin nacional, Adrián Muñinos aconsegueix el sisè lloc en el rànkin amb una millor marca personal de 14,63 en la mateixa prova.
En el II Meeting Antonio Andújar celebrat dissabte en Sant Joan, Enric Miguel va aconseguir la mínima juvenil en 400 metres tanques en 0,84, un temps que el faculta per a participar en el Campionat d’Espanya que se celebra a Getafe a la fi de juny.

Et Pot Interessar